За нас

„Фидес Интерконсулт“ ООД е професионална агенция за преводи на документи и предлага административно-правни услуги по легализацията им от януари 1993 година. Във фирмата вас ви обслужват 10 служители. Екипите от преводачи на 34 езикови двойки включват специалисти с висше юридическо, техническо, медицинско и икономическо образование. Фирмата работи по система за управление на качеството, която е внедрена и функционира от 2005 година.

Преводите се извършват от внимателно подбрани квалифицирани преводачи с гарантирано високо качество на работата, професионално оформяне и бързи срокове   за изпълнение.  Службата по качеството възлага на втори преводач прецизно изчитане на превода и проверка на коректността му от гледна точка на културата на държавата на езика на превода.

Според възможностите на българския пазар на труда привличаме преводачи, работещи на своя роден език. Големият щат от професионални преводачи осигурява успешно провеждане на преговори, изложби, посрещане на чуждестранни делегации и пътувания на специалисти и бизнесмени в чужбина.

Доставката на преведените документи можем да извършим в електронен вид, с куриерска служба, избрана от вас, можем да изпратим вашите документи в чужбина с избран от вас куриер за международна доставка.

Какво е нужно, за да ни се довериш

„Фидес Интерконсулт“ ООД разполага с екипи от опитни преводачи, които превеждат на 34 езика. Дългогодишен опит в областта на легализацията на документи.

0
Езици
0
Преводачи
0
Клиенти

Изпрати съобщение

    Абонирай се!

    Абонирай се за нашия бюлетинг
    и получавай екслузивни оферти от нашите специалисти.

    Fides.bg © 2024. All rights reserved. Powered by SetToWeb